Pigment bleken

Kan ik mijn huid bleken om pigmentvlekken te verminderen?

Jazeker, er zijn verschillende methodes of uw huid te bleken en zo pigmentvlekken te verminderen. Vooral de pigmentvlekken in het gezicht kan erg hinderlijk zijn. Het gebruik van citroen is een goede oplossing voor het verminderen van Pigmentvlekken. Echter als u een gevoelige huid heeft, dan kan citroen irritatie geven.

Een andere optie is een oude remedie uit grootmoedertijd, karnemelk. Karnemelk heeft hetzelfde effect als citroen omdat karnemelk ook een mate van zuring bevat. De zuring van karnemelk is minder sterk dan citroenzuur en daarom minder effectief. Voordeel is wel dat u geen huidirritatie krijgt bij het gebruik van karnemelk.

pigmentvlekken-verwijderen

Ook zijn er verschillende aanbieders van pigmentcrème waar u uit kunt kiezen Zoals Skinlight. Het gebruik van pigment verminderende crème is erg populair. Een pigment verminderende crème is ontwikkeld voor langdurig gebruik, zonder dat dit schadelijke gevolgen heeft. Door een pigment verminderende crème lang te kunnen gebruiken is het succes hiervan erg hoog.

 

 

9 reacties

 • M zegt:

  Ik bleek ook mijn pigmentvlekken en kan het ook echt iedereen aanbevelen. Het werkt super goed en je kunt het zelf ook heel gemakkelijk bijhouden. Tip: kies wel voor een creme die vrij is van parfum. Groetjes, Merel

 • El zegt:

  Ik ben half Indonesisch en ben altijd al gevoelig geweest voor pigmentontwikkeling op bepaalde plekken. Zelf bleek ik de vlekjes en dat werkt eigenlijk wel heel goed. Het enige nadeel is dat je een dergelijke crème moet blijven gebruiken, allicht niet iedere dag maar je blijft er wel aan vast zitten.

 • maud85 zegt:

  Al veel gelezen over pigmentvlekken bleken, het klinkt mij nog steeds een beetje raar in de oren.. maar ik ben er wel serieus over aan het nadenken om het ook gewoon een keertje te gaan doen.. iemand die zijn ervaring wil delen?

 • Mana zegt:

  Sinds kort heb ik de ultieme crème gevonden, en geloof mij dat werkt echt tig keer beter dan laser.

 • Martine Van Hoof zegt:

  Mana welke crème gebruik je?

 • Sabien zegt:

  Erg me echt heel erg aan mijn pigmentvlekken en wil er heel graag vanaf en met een crème lijkt mij dit een hele fijne oplossing. Iemand hier ervaring mee?

Geef een reactie