Pigmentvlekken bovenlip verwijderen – pigmentsnor

Een pigmentsnor kan heel vervelend zijn. Vaak lijkt het zo dat je een snor hebt terwijl dit helemaal niet zo is. Dit zijn gewoon pigmentvlekjes die boven de bovenlip gesitueerd zijn. Als je ze bijna niet ziet is dit niet echt een probleem maar als ze hard opvallen, kan het zijn dat je hier vanaf wil geraken. Je hoeft echter niet te denken dat dit onmogelijk is. Er zijn namelijk verschillende opties om van een pigmentsnor af te komen. Lees daarom dit artikel eens goed door en kies er de voor jou beste oplossing uit.

pigmentvlekken-verwijderen
Anti-pigmentcreme

Huishoudmiddeltjes

Je zou het misschien niet vermoeden maar vaak hebben we allerlei huishoudmiddeltjes in huis die ons kunnen helpen om pigment bovenlip te doen verdwijnen. Heb je komkommer en citroenen in huis? Dan moet je al niet verder gaan zoeken want hier schiet je al een heel eind mee op. In citroen zit namelijk heel veel fruitzuur die het pigment kunnen gaan aanpakken. Al wat je hoeft te doen is met een schijfje citroen over de pigmentsnor te gaan en dit even goed te laten intrekken. Het zuur zal tot diep in de huid trekken en zo de vlekken verwijderen. Ook is dit zo met komkommer. Hier zitten namelijk verschillende antibacteriële stoffen in die de strijd met pigment kunnen aangaan.

Gezonde levensstijl

Nu je toch over komkommer aan het lezen bent, kan het misschien niet slecht zijn om je levensstijl en je eetpatroon eens onder de loep te nemen. Het is algemeen geweten dat gezonde voeding goed en voldoende beweging goed is voor ons lichaam. Echter is dit niet alleen voor ons lichaam zo maar ook voor onze huid. Het grootste orgaan van ons lichaam verdient namelijk ook een goede verzorging. Drink dus voldoende water en probeer gevarieerd en gezond te eten. Combineer dit met wat sporten en je zal zien dat dit wonderen zal doen voor je huid. Je huid zal er jonger en frisser uitzien en het kan pigment op bovenlip voorkomen. Bovendien voel je je er ook beter door. Valt dus te proberen, toch?

pigmentvlekken-verwijderen

Skinlight Anti-pigmentcreme

Behalve huishoudmiddeltjes en een gezonde levensstijl zijn er nog andere manieren om van je pigmentvlekken af te geraken. Denk hierbij maar aan een pigmentvlekken crème zoals Skinlight. Deze crème gaat de strijd aan met die vervelende vlekken en heeft bovendien tal van voordelen. Zo bestaat Skinlight uit alleen maar natuurlijke ingrediënten en is de PH waarde neutraal waardoor deze geschikt is voor alle huidtypes, ook de gevoelige. Je smeert Skinlight twee maal per dag op de pigmentvlekken. Daarna laat je de crème even intrekken, eventueel met nabehandeling van een hydraterende crème en op die manier zou je na drie weken toch al een resultaat moeten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *