Donkere vlekjes in het gezicht verwijderen – Tips voor de donkere huid

Donkere vlekjes in het gezicht verwijderen – Tips voor de donkere huid: Je denkt er misschien niet over na wanneer je zelf een blanke huid hebt maar ook met een donkere huid kun je last hebben van donkere vlekjes. Deze vlekjes zijn dan donkerder dan de huidskleur en kunnen er ontsierend uitzien, daar wil je dus vanaf. Om jou hier wat tips voor te geven hebben wij de manier voor donkere vlekjes in het gezicht verwijderen verzameld.

Gebruik elke dag SPF

Wanneer je een blanke huid hebt denk je er al niet over na dat je dagelijks zonnecrème moet smeren, maar met een donkere huid is de algemene opvatting dat de huid een stuk beter tegen de zon beschermd is. Dit is over het algemeen ook wel zo, maar dit betekent niet dat Uv-straling geen impact heeft op de huid en dat het geen pigmentvlekken kan veroorzaken, dat is namelijk wel het geval. Doe dus zeker elke dag SPF op wanneer je donkere vlekjes wilt vermijden.

donkere vlekjes in gezicht verwijderen
Mooie egale huid zonder oneffenheden

Smeer dagelijks de Skinlight crème

De Skinlight Whitening treatment is een blekende crème die de huid voorzichtig lichter zal maken door pigment af te breken en de pigmentaanmaak ook zal afremmen. Nu moet je niet bang zijn dat de plekken waar de crème smeert, wat alleen op de donkere vlekjes is, ineens veel lichter wordt dan jouw huidskleur. Het lichter worden verloopt namelijk langzaam, en de behandeling eindigt wanneer je klaar bent met de donkere vlekjes in het gezicht verwijderen en ze dezelfde tint hebben als de rest van het gezicht.

Probeer een chemische peeling

Wanneer je een donkere huid hebt dan heb je al een dikkere opperhuid, en wordt het regelmatig peelen dus sowieso aangeraden. Maar wanneer je de donkere vlekjes in het gezicht verwijderen wilt dan kan een chemische peeling de bovenste laag huid vernieuwen, waar de meeste pigmentatie zit. Wanneer je dit enkele keren zou herhalen kan het donkere vlekje helemaal verdwijnen.

Microdermabrasie

Als de problemen met de pigmentatie erg diep zitten heb je wellicht een intensievere behandeling nodig. Bij deze behandeling worden microkristallen ingezet om de bovenste huid te verwijderen en de huid te stimuleren zichzelf te vernieuwen. Op die manier wordt het pigment afgebroken en krijg je hier een nieuwe lichtere huid voor in de plaats. Vaak heb je enkele behandelingen nodig om een volledig resultaat te krijgen, maar na eentje zal je zeker al verschil zien.

pigmentvlekken-verwijderen

Ook wanneer een donkere huid hebt zijn er manier om donkere vlekjes in jouw gezicht te verwijderen, dit kan je dus gewoon laten doen. Ik zou je zeker aanraden om wat onderzoek naar de methodes te doen en zo te kijken wat het beste bij jou en jouw huid past. Wat je in ieder geval moet doen is dagelijks zonnebrand aanbrengen om de huid te beschermen en zo te voorkomen dat je meer donkere vlekjes op de huid gaat krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *