Wat is de beste pigmentvlekken creme voor een getinte tot donkere huid?

Tegenwoordig bestaat er voor elk huidprobleem wel een zalfje of een crème. Alsook is dit zo voor pigmentvlekken. Er bestaan namelijk verschillende pigmentvlekken crèmes om van die vervelende vlekjes af te komen. Een heel eenvoudige en goedkope manier om pigment verminderen mogelijk te maken zou je denken. Echter moet je wel weten dat niet zomaar elke pigmentvlekken creme geschikt is voor jouw huid. Er zijn echter wel een aantal dingen waar je op moet letten en die vind je hier in dit artikel.

pigmentvlekken creme, pigment verminderen
Pigmentvlekken crème voor pigment verminderen

Waarom een pigmentvlekken creme?

Er zijn natuurlijk tal van behandelingen om pigment verminderen mogelijk te maken. Echter is het toch altijd het best om bij de eenvoudigste manier te beginnen. Het is niet alleen veel goedkoper dan bijvoorbeeld een dure laserbehandeling of chemische peeling maar het zal ook sneller gaan werken. terwijl je voor een chemische peeling of laserbehandeling vaak meer sessies nodig hebt, zal je bij een soortgelijke crème meteen resultaat hebben. Ook zal je geen last hebben van neveneffecten of complicaties. Wel is het resultaat mogelijks iets minder, vooral als je last heb van dieper liggende pigmentvlekken. Bij een laserbehandeling kunnen de diepe pigmentvlekken aangepakt worden door de laser terwijl een crème vaak oppervlakkigere pigmentvlekken aanpakt.

Hier moet je op letten

Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken crèmes verkrijgbaar. De ene soort heeft een al wat agressievere werking dan de andere. Neem bijvoorbeeld nooit pigmentvlekkencrèmes die gemaakt zijn in India, hier zitten heel vaak agressieve ingrediënten in die voor veel neveneffecten kunnen zorgen. Denk maar aan zweren of een verstoring van het pigment waardoor het alleen maar erger wordt. Kijk daarom dus altijd goed naar wat voor soort ingrediënten er in de crème zitten en waar het product gemaakt is. Kies voornamelijk voor producten die gemaakt zijn in Europa, zij voldoen aan alle Europese eisen en bevatten altijd producten met natuurlijke ingrediënten of producten die niet schadelijk zijn voor je huid. Zo zal je nooit last hebben van vervelende bijwerkingen.

pigmentvlekken creme, pigment verminderen
Pigmentvlekken crème voor pigment verminderen

Kies voor Skinlight

Een crème die aan alle Europese normen en eisen voldoet en volledig gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten, is Skinlight. Een pigmentvlekken creme die in Nederland geproduceerd is en bovendien ook nog eens een neutrale PH waarde heeft waardoor die geschikt is voor elk huidtype. De crème is uitgerust met een speciale whitening technologie die tot diep in de huid doordringt en het pigment zal aanpakken. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is deze crème tot 2 keer per dag aanbrengen op de vlekken en even laten inwerken. Daarna kan je perfect andere hydraterende of verzorgende crèmes gebruiken. Doe je dit een twee tot drie weken, dan zal je merken dat je zichtbaar resultaat zal boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *