Skinlight ter bestrijding van donkere vlekjes

donkere vlekjes

Skinlight ter behandeling van donkere vlekjes

Donkere vlekjes zoals pigmentvlekken, levervlekken, ouderdomsvlekken of donkere oksels/knieholtes enzovoort. Kunnen uitstekend behandeld worden met een crème als Skinlight. De genoemde huidkwaaltjes zijn vaak niet schadelijk en eigenlijk ook heel normaal. Iedereen heeft ze in principe wel en je hoeft je dus helemaal nergens voor te schamen. Echter is het begrijpelijk dat je hier soms van af wilt, bijvoorbeeld wanneer deze midden op het gezicht zit, of goed zichtbaar op de hals of handen. De reden van verwijdering van pigmentvlekken is dan ook vaak cosmetisch. Laat altijd eerst bij de huisarts controleren of het donkere vlekje niet iets schadelijks is, vooral wanneer je een moedervlek wilt behandelen. Is de betreffende huid onschuldig, dan kun je gerust met Skinlight crème aan de slag.

bruine vlekjes bestrijden, pigmentvlekken verwijderen, pigmentvlekken bleken
Een mooie egale huid zonder pigmentvlekken.

Wat doet Skinlight?

Skinlight is erop gericht om plaatselijk stukjes huid te verlichten. Bijvoorbeeld donkere oksels, levervlekken, pigmentvlekken verwijderen en zelf moedervlekken kunnen ermee behandelt worden. Ook is de crème intiem te gebruiken. De crème bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten en is niet schadelijk voor de huid.

pigmentvlekken-verwijderen

Gebruiksadvies

Voor het verlichten van donker vlekjes of grotere oppervlakten kun je skinlight het beste twee maal daags opsmeren op een schone en droge huid. Doe dit gedurende 4 tot 6 weken, of totdat het oppervlakte de gewenste kleur heeft bereikt. Wanneer dit het geval is, dan kun je stoppen met smeren. Nu is het aan te raden om de crème alleen nog als onderhoudskuur te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *