Pigmentvlekken behandeling

Pigmentvlekken verwijderen kan op verschillende manieren. Hierbij valt te denken aan crèmes die de pigmentvlekken fixeren en vervagen zodat de huid egaler wordt en oogt. Echter zijn er ook andere manieren zoals gezond eten, hormoonhuishouding in balans brengen, stoppen met roken en meer.

pigmentvlekken-verwijderen

Pigmentvlekken Verwijderen met pigmentvlekken crème

Er zijn diverse crèmes op de markt gebracht die speciaal gericht zijn op het aanpakken en verdoezelen van pigmentvlekken. Let wel, deze middeltjes zijn vaak alleen maar te verkrijgen in dagcrème of nachtcrème vorm. Ook kun je de pigmentvlekken camoufleren met een camouflerende crème zoals foundation, poeders en meer. Op camouflage gebied is er erg veel te verkrijgen.

In schoonheidssalons wordt er vaak gebruik gemaakt van peelings. Deze peelings zouden de pigmentvlekken doen moeten vervagen voor langere periode. Echter werkt dit vaak niet zo heel goed. Een betere oplossingen is dan toch echt een goede dag of nachtcrème van een goed en gewaardeerd merk dat gespecialiseerd is op het gebied van pigmentvlekken verwijderen. Daarbij is het ook een verstandig om voortaan altijd goed beschermd het huis te verlaten met een zonnebrandcrème van max. 20 spf. De zonnebrandcrème smeer je altijd als laatste op, dus na het aanbrengen van eventuele camouflage en make-up.

7 gedachten over “Pigmentvlekken behandeling”

    1. Hoi Fahim, ik zou een sterke pigmentcreme gebruiken. Zelf heb ik hele goede ervaringen met Skinlight whitening treatment. Dat is te koop via shop.skinlight.nl

  1. Heb eigenlijk nooit last gehad van pigmentvlekken, daar ben ik ook nooit echt gevoelig voor geweest. Maar na mijn zwangerschap ineens wel, vooral pigmentvorming op voorhoofd en de zijkant van m’n wangen. Wat denkt u dat ik hier het beste aan kan doen?

  2. Een pigmentvlekkencreme geeft meestal geen resultaat. Wanneer je echt van je bruine huidvlekken af wilt komen dan adviseer ik toch echt met klem om een bleekcreme te gaan gebruiken. Voor mij en mijn moeder werkt dit echt heel erg goed.

  3. Een speciale pigmentvlekkencreme heeft voor mij heel goed gewerkt. Ik gebruikte daar toen Skinlight voor. Nu nog steeds als onderhoudskuur. Heeft heel goed gewerkt. Ik smeer het alleen op de pigmentvlekken zelf en deze zijn nu zo goed als weg…

  4. Ik heb vooral heel erg last van pigmentvlekken in de zomermaanden. Net zoals sproeten worden bij mij de pigmentvlekken vaak een stuk donkerder en dan vind ik ze ook lelijk. Echt voorkomen lukt bij mij niet. Morgen ga ik langs bij salon mooi voor jou om wat meer informatie te krijgen over skinlight. Heb er heel veel zin in en ben super benieuwd wat de creme voor mij kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *